Blog Sushi time

Log in

Váš košík je prázdný.
 

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany soukromí

Bezpečnost Vašich osobních údajů je pro nás, stejně jako prvotřídní jídla připravená z těch nejčerstvějších surovin, prioritou. Dáváme si pozor, co se s Vašimi údaji děje Níže popisujeme způsob nakládání s osobními údaji v naší společnosti.

  1. Jak nás můžete kontaktovat?

jsme společnost Optiform, s.r.o., IČO: 24844730
můžete nám napsat e-mail na adresu:
osobniudaje@sushitime.cz

případně nám poslat dopis na adresu:
Stroupežnického 3191/17, Praha 5 – Smíchov

Na výše uvedených kontaktech můžete uplatnit veškerá Vaše dále popsaná práva.

 

  1. Jaké informace o Vás zpracováváme a proč?

    1. Identifikační údaje:

Vaše základní identifikační údaje (jméno a příjmení) a adresní údaje uvedené v následujícím bodu, potřebujeme k tomu, abychom mohli řádně vyřídit Vaše objednávky.

  1. Adresní údaje:

Vaše adresní údaje (název ulice a číslo popisné, město, PSČ, stát) potřebujeme k tomu, aby Vám mohli naši kurýři či zásilkové společnosti doručit Vámi objednané jídlo na správnou adresu.

  1. Kontaktní údaje:

Vaše kontaktní údaje (telefonní číslo a email) využíváme k tomu, abychom Vás mohli informovat o stavu objednávky a aby Vám ji naši kurýři mohli řádně doručit. Váš kontaktní telefon a email musíme znát také z toho důvodu, abychom Vás mohli kontaktovat v případě jakýchkoli komplikací nebo změn.

Pokud nám neposkytnete Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje, nebudeme moci vyřídit Vaše objednávky, takže si u nás nebudete moci objednat jídlo.

  1. Uživatelské jméno a heslo (registrační údaje):

Jestliže se u nás zaregistrujete, uchovává náš systém informace nutné k tomu, abyste se mohli přihlásit ke svému účtu, tj. uživatelské jméno a heslo. Bez těchto údajů bychom Vám přihlášení nemohli umožnit.

  1. Počet a druh zakoupeného zboží (informace o nákupu):

Jakmile si u nás nakoupíte, uchováme si o Vás i informaci o Vašem nákupu, abychom Vám mohli pomoci při případné reklamaci. Zároveň slouží tyto údaje nám, abychom věděli, jestli jste si u nás reklamované jídlo či zboží skutečně zakoupili.

  1. Cookies:

Abychom Vám usnadnili a zpříjemnili nakupování na našich webových stránkách a zároveň abychom neustále vylepšovali naše stránky, zpracováváme i cookies. Pokud si o cookies chcete přečíst více, klikněte zde.

  1. Jak dále využíváme Vaše osobní údaje, pokud jsme k tomu získali Váš souhlas?

    1. Jelikož máme zájem zůstat v kontaktu s našimi zákazníky, Kkdyž si u nás objednáte, uchováme si Váš email, na který Vám můžeme zasílat tzv. obchodní sdělení., Tto jsou emaily, ve kterých Vás budeme informovat o našich novinkách, slevách, případně akcích, které věříme, že Vás mohou potěšit. Zasílání těchto sdělení provádíme na základě našeho tzv. oprávněného zájmu. V každém mailu budete mít samozřejmě možnost odběr těchto zpráv zrušit, případně můžete zasílání takových emailů dopředu odmítnout v poznámce k objednávce nebo tak, že nám napíšete na adresu osobniudaje@sushitime.cz.

    2. Pokud jste nám k tomu dali souhlas, můžeme si uchovávat Váš email i pro další účely, než je výše uvedeno, a to například pro zasílání informací o našich akcích a zboží, které nesouvisí se zbožím, které jste si u nás už koupili. Taktéž si na základě Vašeho souhlasu můžeme uchovávat Vaše jméno a příjmení, abychom s Vámi mohli lépe jednat a správně Vás oslovovat.

    3. S Vaším předchozím souhlasem Vám také na Vaše narozeniny zašleme malý dárek. Abychom Vám mohli takto popřát, uchováváme (s Vaším souhlasem) informace o datu Vašeho narození.

    4. S Vaším předchozím souhlasem navíc můžeme shromažďovat informace o tom, jaké jídlo si nejčastěji objednáváte a odkud a díky tomu Vám umíme nabídnout akce a slevy, které pro Vás budou nejzajímavější a budou k Vám nejblíž. 

Jakýkoli svůj souhlas samozřejmě můžete kdykoli odvolat, a to tak, že nám napíšete email na adresu osobniudaje@sushitime.cz a uvedete, v jakém rozsahu svůj souhlas odvoláváte.

 

  1. Komu Vaše osobní údaje předáváme?

    1. Informace o procházení stránek pro nás zpracovává Google, Inc., a to pomocí nástroje Google Analytics, který díky cookies (viz výše) umožňuje měření a vyhodnocování způsobu užívání našich webových stránek.

    2. Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje můžeme předat společnostem a osobám, které Vám jídlo dovezou. Těmto osobám jsou osobní údaje sděleny jen v takovém rozsahu, který je nutný pro doručení Vámi objednaného zboží.

 

Některé údaje o Vás zpracovávají naši zpracovatelé (jako např. marketingoví poradci, účetní apod.), nicméně nikam jinam Vaše osobní údaje nepředáváme ani s databázemi nijak neobchodujeme. Nemusíte se proto ničeho bát, Vaše údaje jsou u nás v bezpečí.

 

  1. Jak dlouho Vaše osobní údaje uchováváme?

    1. Informace o Vašem nákupu a Vaše identifikační, adresní a kontaktní údaje si uchováváme po dobu 2 let. Po takovou dobu je uchováváme proto, abychom mohli řádně vyřizovat reklamace a reagovat na Vaše případné stížnosti. 

    2. S údaji, které o Vás máme díky Vašemu souhlasu, pracujeme tak, že Vám po jednom roce Vaší nečinnosti zašleme email s dotazem, jestli pořád chcete našich služeb využívat. Pokud se nám poté do jednoho měsíce neozvete, Vaše údaje smažeme.

    3. Navíc nám uchování některých dokumentů obsahujících osobní údaje ukládají zákony. Například faktury musíme uchovávat po dobu 10 let. Účetní doklady uchováváme po dobu 5 let.

  2. Jaká máte práva ve vztahu ke svým osobním údajům?

    1. Právo požadovat přístup k Vašim osobním údajům – tzn. že se nás můžete zeptat, jaké osobní údaje o Vás evidujeme a co se s nimi v průběhu toho, co jsou u nás, dělo a bude dít.

    2. Právo na opravu – pokud nejsou Vaše osobní údaje, které o Vás vedeme, již aktuální nebo jsou nesprávné, můžete požádat o jejich opravu.

    3. Právo vznést námitku – v případě, že se domníváte, že zpracováváme osobní údaje nad rámec našeho oprávněného zájmu zamezit opakovanému objednávání a nevyzvednutí zboží, můžete proti takovému zpracování vznést námitku, kterou se musíme zabývat.

    4. Právo na výmaz (tzv. právo „být zapomenut“) – tzn. že na Vaši žádost musíme vymazat veškeré osobní údaje, které o Vás evidujeme, např. pokud si již nebudete přát být u nás registrováni. Může se ale stát, že bude existovat jiný důvod, který nás opravňuje či zavazuje údaje uchovávat (např. povinnost plynoucí ze zákona o účetnictví atd.) a v takovém případě výmaz nemůžeme provést.

    5. Právo na omezení zpracování – v některých případech sice osobní údaje můžeme uchovávat, ale nesmíme s nimi nijak nakládat; jedná se o následující situace:

      1. pokud popřete přesnost údajů a my potřebujeme Vaše sdělení ověřit;

      2. jestliže jsou osobní údaje zpracovávány neoprávněně, ale nepřejete si, abychom je vymazali a místo výmazu požádáte jen o omezení zpracování;

      3. pokud již osobní údaje nepotřebujeme, ale požádáte o jejich uchování pro uplatnění Vašich právních nároků;

      4. pokud vznesete námitku proti zpracování, a to po dobu, než ověříme, jestli budou osobní údaje dál zpracovávány v našem důležitém zájmu nebo je zpracovávat nebudeme.

    6. Právo na přenositelnot údajů –v případě, že nás o to požádáte, poskytneme Vám Vaše osobní údaje, které zpracováváme na základě smluv, kterou jsme s Vámi uzavřeli, souhlasu a zároveň je zpracováváme automatizovaně. Takové údaje Vám poskytneme v běžně používaném, strojově čitelném formátu. Případně tyto údaje můžeme předat správci, kterého určíte, pokud ale s předáním bude souhlasit.

    7. Právo podat stížnost – pokud se domníváte, že nějakým způsobem porušujeme pravidla zpracovávání osobních údajů, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  3. Jsou Vaše osobní údaje u nás v bezpečí?

Samozřejmě! Veškeré Vaše osobní údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Pokud máte jakýkoli dotaz ohledně našich zásad ochrany soukromí, můžete nám napsat na email osobniudaje@sushitime.cz. Může se stát, že tyto podmínky budeme občas aktualizovat, tudíž doporučujeme, abyste se na tuto stránku čas od času podívali.

Pro přizpůsobování zobrazovaných reklam, pro analýzu návštěvnosti a vylepšování stránek využíváme soubory cookies. Tyto informace sdílíme jen s prověřenými partnery, kteří tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli Vy sami nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby. Správcem je společnost Optiform, s.r.o.
Pokud si o cookies chcete přečíst více, klikněte zde.